Visgilde Gebr. De Block

Raadhuisplein 57a
WC Crimpenhof
2922 AH Krimpen aan Den IJssel
0180-511755

Welkom op de website van Visgilde Gebr. De Block

Bijna 15 jaar geleden opende Gebr. De Block – naast hun Albert Heijn vestigingen – een visspeciaalzaak in W.C. Crimpenhof. In juni dit jaar is de winkel grondig verbouwd en is het een schitterende visspeciaalzaak geworden, met een strakke inrichting en een milieubewust karakter.

Bedrijfsleider Rick Groenenboom – al 11 jaar werkzaam binnen de visspeciaalzaak – heeft het bedrijf zien uitgroeien tot een succesvolle onderneming. Dit jaar deelgenomen aan de vakwedstrijd ‘Visspecialist van het jaar 2011’, en met succes. De visspeciaalzaak werd bekroond met het predicaat ZILVER. ‘Ik ben trots dat ik daar een steentje aan heb bijgedragen, aldus Rick’.

Een dergelijk resultaat kwam niet geheel onverwacht, gezien Rick en zijn enthousiaste team continu streven naar het beste. En dat ziet u terug in de winkel. De stap naar de kwaliteitsformule Visgilde komt dan ook niet als een verrassing. Visgilde is een overkoepelende organisatie, die hun leden continu toetst aan strenge eisen, zoals hygiëne, onbesproken kwaliteit en, niet in de laatste plaats eerste klas bediening.

Wat kunt u verwachten bij Visgilde Gbr. De Block

Een gezellige, stijlvolle winkel waar u wordt bediend door een goed opgeleid en enthousiast team. Elke dag zorgen zij voor een zee aan verse vissoorten, de beste kwaliteit schaal-en schelpdieren, heerlijke salades, maar ook kant- en-klaarmaaltijden uit eigen keuken, die nog op ambachtelijke wijze worden bereid. Wist u dat bij ons de vis wordt gebakken waar u bij staat? Uw wachten is onze kwaliteit !

Wij verwelkomen u graag bij Visgilde Gebr. De Block

Verse Haring

Bent u een liefhebber van haring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De haring komt bij ons uiteraard vers van het mes en is van de beste kwaliteit. Onze haring is ingedeeld in de klasse zilver. Haring is een 'vette vis' boordevol omega 3. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid omega 3 vetten is 450 mg. Door het eten van twee haringen per week, krijgt u voldoende omega 3 binnen.

Haring is het hele jaar door goed verkrijgbaar. Dit komt omdat haring direct na de vangst gekaakt en ingevroren wordt. De start van het nieuwe haringseizoen vindt meestal begin juni plaats, met de veiling van het eerste vaatje Nieuwe Haring. Vanaf dan is de nieuwe haring overal te koop.

 

U kunt de haring gelijk opeten, maar op een broodje (met of zonder uitjes) is ook mogelijk. Lekker is het ook om haring in recepten te ver

Bent u een liefhebber van haring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Visgilde Gebr. De Block

Raadhuisplein 57a
WC Crimpenhof
2922 AH Krimpen aan Den IJssel
0180-511755